Anisia Costescu : Este pentru prima dată când un candidat la primărie este sustinut atât de vocal și fără frică.

0
15

Am trecut perioada asta printr-un munte de emoții. Bucurie, recunoștință, uimire, pace, împlinire și în același timp indignare, teamă, dezgust, frustare.

Ma incarc însă de fiecare data datorită d-voastră.

Mă inclin! Și dacă azi candidez este doar datorită d-voastră. Pentru că am simțit că am pentru cine să merg înainte.

Tot d-voastră se datorează faptul că Popa Zachiu, după 20 de ani, nu mai candidează. Surse înalte din PNL mi-au spus că încă de la referendum, după ce au văzut câți oameni au votat pentru demiterea lui, PNL s-a hotărât să nu-l mai susțină. Vă felicit! Fiecare vot de DA de la referendum a contat.

M-a întrebat cineva dacă știu în ce mă bag. Da stiu. Și dacă am avut o urmă de deznădejde la un moment dat, cauzată de contracandidații care nu încetează să spună prin sat că ‘ce poate aia să facă’, zilele trecute am primit un mesaj care mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Încrederea că sunt exact unde trebuie și că nu sunt singură.

Mesajul spunea că ‘atunci cand Dumnezeu te vrea într-un loc, să nu ai frică. El iti pregăteste camera. Tu trebuie doar să iti știi valoarea. Nu trebuie să te vinzi, nu trebuie să manipulezi, doar să ai încredere că Dumnezeu îți deschide orice ușă și binecuvântează ceea ce vrei să faci.’

Acest mesaj mi-a adus aminte de mine. De drumul meu pană aici și mi-a reamintit cum trebuie să continui. Cu Dumnezeu în gând la fiecare pas.

Mă mai abat ce-i drept, căci om imperfect sunt și eu, insă, imi cer iertare, trag aer in piept, îl chem pe Dumnezeu în sufletul meu și merg înainte cu încrederea că sunt exact unde trebuie. Fie că vorbesc de viața privată sau cea profesională.

Astăzi vreau doar să mulțumesc tuturor celor care mă susțin, pe mine și echipa mea de oameni tineri și motivati. Atât in online cât si in off-line.
MULTUMIM!

Știu că nu vă este ușor. Am trecut și trec prin asta. Insă, am încredere că Dumnezeu lucrează și prin voi. Asa că, dacă simtiti să spuneți un lucru, spuneti-l. Cu respect față de celălalt, însă spuneti-l căci doar așa vă eliberați de ceea ce aveți pe suflet.
Este important ca dreptul la libera exprimare să ne fie respectat.

Da, e drept, am uitat poate cum să ne spunem propriul adevăr fără să supărăm. Invătăm din mers.

Rămâneți liberi, încrezători și loiali principiilor bune de viață.
Și încă o dată! Vă mulțumesc în numele întregii echipe!
Weekend minunat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.