Camelia Bertea „Dragi victorieni, în weekend avem două evenimente dedicate comunității noastre”

0
335

Dragi victorieni,

Viața noastră revine, încet încet, la normal, după cei doi ani de pandemie și restricții. Mă bucur să va spun că în acest sfârșit de săptămână avem chiar două evenimente dedicate comunității noastre, la care vă invit cu drag.

💠 Sâmbătă, începând cu ora 10, la Casa de Cultură se desfășoară Târgul producătorilor şi artizanilor din oraşul Victoria. Târgul este organizat de doamna Ioana Georgiana Iosipescu, împreună cu Asociația Cârțișoara.

Surpriza acestui eveniment este aceea că, alături de producătorii locali din orașul Victoria și împrejurimi, vor participa și refugiații ucraineni 🇺🇦 din Cârţişoara, cu produse culinare și de artizanat create de ei.

💠 Iar duminică, 10 aprilie, de la ora 18, tot la Casa de Cultură, va avea loc spectacolul sonor „Dezleganie. Turneu dedicat lui Constantin Brâncuși”. Conceptul evenimentului muzical are în spate pasiunea lui Constantin Brâncuși pentru vioară, protagonistul principal al proiectului fiind violonistul Sergiu Corbu Boldor.

Mai multe detalii despre activitatea artistului puteți găsi aici: http://panacorbului.ro/

Intrarea la ambele evenimente este gratuită, cu mențiunea că, la spectacolul de duminică, se vor putea face donații pentru cheltuielile de deplasare ale artiștilor.

Vă doresc tuturor un sfârșit de săptămâna cât mai plăcut!

Camelia Bertea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.