AcasăRâșnovFestivalul de Film şi Istorii Râşnov: Tocmai ce s-a încheiat prima zi...

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov: Tocmai ce s-a încheiat prima zi de #FFIR14 de la Râșnov!

-

Tocmai ce s-a încheiat prima zi de #FFIR14 de la Râșnov! Și s-a încheiat cu mult bine!
Când am crezut că după 14 ani nimic nu ne mai poate surprinde, ne-a surprins. Din senin a început o ploaie torențială ce părea că nu se va mai termina vreodată. Și încă odată ne-au surprins om la lună, cu o deschidere de festival care cu siguranță va rămâne în istorie, și toți oamenii la lună, care nu s-au lăsat speriați de semi furtuna din jurul nostru.

Și încă odată ne-a surprins sentimentul ăsta de festival, o combinație de emoții, niște adrenalină, gândul că nimic nu va ieși cum trebuie și în secunda 2 optimismul că lucrurile vor ieși mai bine decât ne-am dorit sau imaginat vreodată, multă pasiune și dorința de a continua.
Am spus-o deja de multe ori, #FFIR14 este despre granițe, dar și despre limite și depășirea acestora, iar astăzi ni le-am depășit, iar😁 și noi, și FFIR, și voluntarii care au stat în ploaie, poate, poate mai reușesc să țină ceva uscat și voi care ați dat dovadă de atâta iubire.

Noi n-am făcut nimic, doar i-am chemat, de magia acestei seri, s-au ocupat stimabilii prieteni de la om la lună. Dacă auziți vreodată că au concert aproape de voi, insistăm să nu-i ratați.
În grădina festivalului se aud încă râsete și oameni care se bucură că sunt aici. E trecut de 12, e deja a 2-a zi de FFIR la Râșnov.

Iar la Capăt de linie am fost noi, noi toți!

Festivalul de Film şi Istorii Râşnov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Descoperă mai multe la Transilvăneanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura