USR Sector 1 : Continuăm dezvăluirile despre cum este căpușată Compania Națională Poșta Română de PNL cu ajutorul PSD

0
156
Continuăm dezvăluirile despre cum este căpușată Compania Națională Poșta Română de PNL Sector 1, organizație condusă de Sebastian Burduja. Acțiunea se face tot cu ajutorul PSD.
Rețeta implementată în Sectorul 1 au exportat-o la compania națională. Poșta Română este proprietatea Statului Român prin intermediul Ministerului Digitalizării, care deține 93,7% din numărul de voturi în Adunarea Generală a Acționarilor. Așa se face că mare parte dintre directorii și consilierii angajați la aceasta companie pe indemnizații grase sunt membri PNL Sector 1. Este o ancheta DNA care investighează în acest moment aceste numiri dubioase și contractele supraevaluate, așteptăm cu interes rezultatele ei.
La împărțirea banilor publici de la Poșta Română a fost chemat și liderul PSD Sector 1, Florin Manole. Pe 20 septembrie 2022, Ministerul Digitalizării condus de Sebastian Burduja l-a promovat pe Florin Manole în Consiliul de Administrație al Poștei Române. Pe scurt, o sinecură de partid pe banii statului, cu acordul ministrului Digitalizării.
Cu ocazia numirii în noua funcție, Florin Manole a completat o declarație de avere, 18 octombrie 2022, din care aflăm o serie de lucruri controversate, chiar de competența ANI și DNA.
1. Darul primit la nuntă de liderul PSD, Sector 1, Florin Manole, este de 50.000 euro și 18.500 lei. O nuntă în cel mai frumos stil al social-democrației de caviar ornamentată cu diamante!
2. Soția lui Florin Manole este angajată, cu contract de muncă, la societatea Event House Marketing, controlată de Adrian-Eugen Tudor. Dacă nu știți cine este Adrian-Eugen Tudor vă explicăm noi. Este cel care a fost susținut de PSD în funcția de membru în Consiliul de Administrație al Companiei de Investiții și Dezvoltare Sector 1 SA, aflată în subordinea Consiliului Local Sector 1 și controlată de PNL și PSD Sector 1.
Pe scurt, tot o sinecură de partid pe banii comunității Sectorului 1 și cu acordul ministrului Digitalizării. Adică soția lui Florin Manole este angajată la societatea lui Adrian-Eugen Tudor, cel pe care liderul PSD Sector 1 l-a promovat în board-ul companiei Sectorului 1. Sau, cum ar spune un procuror anticorupție, Adrian-Eugen Tudor a angajat-o pe soția lui Florin Manole, iar în schimbul acestui serviciu a fost numit la șefia Companiei.
USR Sector 1 sesizeaă ANI și DNA pentru șeful PSD Sector 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.