Wizz Air reia zborurile de la Sibiu pe două rute spre Spania și Germania

0
335

Noile zboruri de la Sibiu sunt către Germania – Karlsruhe Baden Baden și către Spania – Madrid.

”Pasagerii români vor putea zbura din nou din Cluj-Napoca, București, Craiova, Iași, Sibiu, Timișoara și Bacău prin intermediul celor 26 de rute către 20 de destinații din Italia, Spania, Germania, Franța, Anglia, Belgia, Israel sau Cipru. Aceste rute vin în completarea rutelor deja operate de pe aeroporturile din România către destinații populare. Astfel, românii vor putea călători din nou cu tarifele reduse ale Wizz Air către unele dintre cele mai căutate orașe din Europa și nu numai”, se arată într-un comunicat trimis de companie marți după-masă.

 

 „Suntem încântați să anunțăm redeschiderea și introducerea a zeci de rute în toată rețeaua noastră, printre care se numără și 26 de rute operate din România. Prin aceste rute, oferim destinații convenabile pentru români la prețuri reduse. Așteptăm cu nerăbdare să îi primim pe pasagerii care vor călători din nou către 20 de destinații importante din Europa de pe 7 aeroporturi din România, începând din martie și aprilie”, a declarat Zsuzsa Trubek, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Pentru cele două rute noi de la Sibiu biletele au prețuri ce încep de la 14,99 de euro, cele spre Germania, și 24,99 de euro, cele spre Spania. Prețul orientativ exprimat mai sus este per zbor dus, include taxa de administrare și un bagaj de mână.

/www.turnulsfatului.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.