Camelia Bertea : Dragi victorieni, a doua zi de Paști, îi invităm pe cei mici la “Vânătoarea de ouă”

0
328

Dragi victorieni,

Copiii noștri sunt tot ce avem mai bun și mai frumos. Ei merită din plin să le dedicăm din când în când câte un eveniment special.
Chiar dacă bugetul local nu ne permite să organizăm mai multe concerte sau spectacole, așa cum ne-am dori, putem totuși să le facem mici bucurii, măcar de sărbători, cu sprijinul firmelor din oraș care vor să ajute.
🐰 Așadar, a doua zi de Paști, îi invităm pe cei mici la “Vânătoarea de ouă” – un eveniment organizat pentru prima dată în orașul nostru, dedicat tuturor copiilor cu vârsta mai mică de 12 ani:
💠 luni, 25 aprilie, la ora 12, ne întâlnim cu toții în centru (nu este nevoie de înscriere prealabilă)
💠 vom închide strada Mihai Eminescu, aici urmând să amenajăm traseele de vânătoare
💠 vom împărți copiii în două grupe de vârstă, până la 7 ani și 7-12 ani, iar fiecare grupă va avea un traseu diferit
💠 copiii trebuie să aibă la ei câte un coșuleț în care să adune ouăle
💠 vor fi premiaţi copiii care adună cele mai multe dulciuri
🐰 Și asta nu e tot: vom avea și un concurs de ouă pictate. Copiii care aduc ouă pictate de ei acasă vor intra în competiție. Vor fi desemnate cele mai frumoase trei ouă pictate, iar autorii acestora vor fi şi ei premiaţi.
🙏 Mulțumesc mult firmelor care sponsorizează acest eveniment cu toate dulciurile şi premiile pentru copii: Saga, Profi, Penny, Crazy Son, IC Metal Confex, Petralups Prod SRL, Ovidiu Constantin și alții. Mă bucur că împreună putem oferi copiilor astfel de mici bucurii şi sper că acest eveniment va deveni o tradiţie a oraşului nostru.
#comunitate #EvenimentVictoria

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.