AcasăRâșnovDeschidem ușa cinematografului Amza Pellea, la propriu, pentru evenimentele comunității!

Deschidem ușa cinematografului Amza Pellea, la propriu, pentru evenimentele comunității!

-

Sunt sigură că multora dintre noi le-a venit măcar 1 dată o idee, ca ar vrea să organizeze ceva, fie un eveniment pentru prieteni și cunoscuți, fie pentru publicul larg, sau că pur și simplu ar avea nevoie de o scenă pe care să-și arate talentul! Poate nu aveați un spațiu sau ajutorul necesar.
Noi toți ăștia, avem acum ocazia! Să ne punem ideile în aplicare și să creăm împreună evenimentele comunității! Trebuie doar să ai o idee, cât de mică, noi îți oferim tot sprijinul moral și logistic pentru organizarea evenimentului!
Poți să-mi scrii direct mie, pe pagină sau pe cinema@schubz.ro
Cinema „Amza Pellea”, Râşnov
Deschidem ușa cinematografului Amza Pellea, la propriu, pentru evenimentele comunității!
Orice idee ai, cât de mică, scrie-ne aici pe pagină sau pe cinema@schubz.ro și împreună vom crea evenimentul pe care ți-l dorești!
Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundația Comunitară Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Descoperă mai multe la Transilvăneanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura