AcasăBraşovPrimarul Braşovului, atac la premier: Politica Guvernului Cîţu ajunge să fie dictată...

Primarul Braşovului, atac la premier: Politica Guvernului Cîţu ajunge să fie dictată de extremişti şi şoşoace

-

Primarul Braşovului, Allen Coliban (USR PLUS), a lansat, miercuri, o serie de critici şi acuzaţii la adresa premierului Florin Cîţu, pe fondul scandalului generat după ce şeful Executivului l-a demis din funcţia de ministru al Sănătăţii pe Vlad Voiculescu. Coliban a afirmat că liderul de la Palatul Victoria ar fi “un premier slab”, fără calităţi de leadership.

“Gestul demiterii de azi nu a fost despre Vlad Voiculescu, ci despre nevoia unui premier slab de a părea puternic. Greşelile lui Florin Cîţu ca prim-ministru în gestionarea crizei medicale au fost multiple: de la lipsa de susţinere pentru reformele din Sănătate, la reacţia de ascundere sub preş a datelor expuse de Vlad, la declaraţiile iresponsabile cu privire la evoluţia pandemiei şi la relaxare (declaraţii ce au contrazis opiniile specialiştilor) şi până la laşitatea de a demite un Secretar de Stat doctor în epidemiologie doar pentru că îţi contrazice poziţia politic-populistă. În cele trei luni de mandat, premierul Cîţu nu a emanat nici siguranţă, nici fermitate, nici leadership, ci doar atitudini reactive, populism, frică de presiunea publică şi încordări de muşchi fără sens. Oricât de priceput este la cifre, Florin Cîţu este un premier slab şi departe de nivelul de leadership pe care funcţia îl presupune”, a afirmat Coliban, într-o postare publicată pe Facebook.

Edilul oraşului de la poalele Tâmpei mai susţine că, “politic, demiterea ministrului fără consultarea coaliţiei reprezintă un afront şi o eroare” şi acuză că “politica guvernului Cîţu ajunge să fie dictată de extremişti, şoşoace şi alte specimene agitatoare”.

 

mai mult la /epochtimes-romania.com/

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...

Descoperă mai multe la Transilvăneanul ⓜ mapamond media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura